Svarta träd

Spackel och sprayfärg på duk. 20X50cm. Till salu 1000:-

"It´s just a ride" nr4

Den sista i serien. 4st pannåer 13x18cm.1000kr.

En natt stod jag långt in i djupaste Lappland på ett kalhygge och hade vakt i min militärtjänstgöring. Det var ljust trots att det var mitt i vintern, stjärnornas glans nästan bländade mig, när plötsligt ett norrsken formligen exploderar i sin närmast mytiska gröna färg och börjar sin vilda dans på himlavalvet. Det är ett minne jag inte tänkt på sedan början av 90-talet. Det var häftigt att bara någon sekund efter att jag såg ditt verk kom dessa minnesbilder tillbaka. Känslorna jag har knutna till denna händelse är så pass sedimenterade i mitt sinne att jag kommer nog inte kunna få några andra associationer hur många gånger jag än tittar på ditt verk.
Skrivet av Mastercheif på Kolozzeum.

Svarta träd



Ägare - Sebastian Lindholm, Lund.


"Its just a ride" Part 3

4st Pannåer 13X18cm 1000:-


Saxat från Kolozzeum ang tavlan:
Av Masterchief -
Din konst tillhör definitivt inte den genre som jag vanligtvis uppskattar. Den är för abstrakt och ofta ger inte konstverket mig något speciellt; "jag känner inget". Vissa av dina alster tillhör denna kategori, medan andra gör det inte. Jag har haft svårt att sätta fingret på vad som gör att jag uppfattar det så olika. Det här verket gillade jag och jag har suttit och funderat på varför. Först gillar jag färgen (jag associerade den direkt till det ljus jag får genom mina gula cykelglasögon). Sen hoppade jag in i bilden (bildligt talat) och insåg efterhand att jag omedvetet uppfattade oändlighetstecknet som mina glasögon. Låter kanske fånigt, men detta gjorde att jag började utforska bilden mer som jag stod där; i ett landskap. Vad jag såg och associerade med håller jag för mig själv, men det var jäkligt njutbart. Efterhand jag tittat på verket har mina associationer växlat lite, men de är fortfarande tilltalande.

Nu är förmodligen detta så långt ifrån dina tankar bakom verket som man kan komma. Men det spelar ju ingen roll. Som betraktare måste jag få mina associationer och de "spelar" med positiva känslor. Precis vad jag vill uppleva när jag tittar på konst. Jag gillar att må bra.
Bra jobbat.

Svarta träd

Duk 60x20cm. 3½cm tjock.



Ägare Michaela Blom, Oslo.

"Its just a ride nr2"

4st pannåer 13x18cm. Till Salu för 1000kr.

"Ser den ny ut nu då?"

Stay high stay alive.
Ägare Sindre Matthiasson Island

Tema "It´s just a ride.."


http://www.youtube.com/watch?v=iMUiwTubYu0

Ägare: Lee Winter, Malmö.

Vredens Lamm

Självporträtt.


Ägare: Jeremy Hill,  Wales Great Britain.

RSS 2.0